Monday, August 2, 2010

Selamat Pagi Isnin...

Ish ish ish...

Semakin menurun prestasi cik Sarah dalam mencoret entri sejak akhir-akhir ini. Ahahahah... Maaf banyak-banyak, teramatlah sibuk kini. Akan tetapi, haaaa... Hari ini Sarah cuti 1 hari sebab hari ni special day. Harijadi seseorang yang teramat istimewa dalam hidup Sarah. Haaa... Cuba anda semua teka. 

3D

Hari ni adalah harijadi umi Sarah, Puan Hasnah Hasyim. 

 Aaaa... SELAMAT HARIJADI UMI. 

Diwaktu ini, Sarah sedang sibuk menaip butir-butir huruf dalam entri ini, Sarah masih berfikir nak masakkan makanan apa untuk umi Sarah ini. Haa... Umi Sarah suka makan laksa. Segala laksa yang wujud dalam Malaysia dia suka, janji namanya laksa. Tak kiralah laksa johor ke, laksa sarawak ke, laksa penang ke... Asalkan laksa. Hishhh... Takkan nak buat semua pulak? Masak Sarah gini...huhuhu

Takpelah, demi bonda... ye tak? Bukan selalu pun. Dan Sarah rasa-rasanya akan buat laksa penang kot, sebab resipi itulah yang pertama Sarah belajar dari umi. Nak buat banyak-banyak pun nanti membazir pulak.

Hadiah apa Sarah belikan untuk umi? Tak adalah mahal mana pun, sekadar seutas jam tangan ala-ala macam gelang tangan gitu, ahaks... Dan beberapa naskah buku yang mana Sarah lihat umi Sarah gemar membaca, harap-harap dia suka. 

 3D

Oklah, hari ini secara officialnya Sarah bertukar profesion kepada PEMANDU, sebab nak ke pasar dengan bondaku yang menyambut harilahirnya yang ke 50.


P/S: Ibu... Ibu... Engkaulah Ratu Hatiku... uhukkss... Hujan gak tiba-tiba nanti...huhuhu

3D


No comments:

Post a Comment